Geef jezelf een Facelift Massage in 5 stappen - LOTUS Massageschool

 

Al vanaf ons 25e jaar begint iedere lach en frons zijn sporen achter te laten in de vorm van kleine lijntjes rondom de ogen en mond. Ook uitlaatgassen, de zon, stress en weinig slaap kan zijn effecten hebben op onze huid en uitstraling. Het goede nieuws is dat je met massage je lachrimpels, kraaienpootjes, wallen en onderkin kunt verminderen!

Je wilt vast weten HOE je dat doet.

 

Dit zijn mijn 5 beste tips voor een snelle Facelift massage:

 

1.  Kijk omhoog om je hals te strekken.

Strijk met de rug van beide handen een halve minuut langs de voorkant van je hals helemaal omhoog. Hierdoor train je dit gebied.

 

2.  Strijk met de rug van wijs- en middelvinger langs de kaaklijn omhoog, naar het kaakgewricht dat zich bij het oor bevindt.

Houd de huid bij dit gewricht 10 seconden vast. Herhaal 5 keer en ga dan verder met de andere kant van het gezicht. Dit helpt uitgezaktheid te voorkomen die ontstaat rondom de kaaklijn.

 

3.  Veeg voorzichtig met de toppen van je wijs- en middelvinger over de wang (onder het oog langs), vanaf de neus en omhoog naar de bovenkant van je oren 

(niet te dichtbij het oog, daar is de huid te kwetsbaar). Houd 10 seconden vast. Herhaal aan de andere kant. Dit helpt de wangen te liften.

 

4.  Maak van je wijs- en middelvinger een V-teken.

Doe je ogen dicht. Plaats je wijsvinger vlak onder de wenkbrauw en je middelvinger onder het oog. Veeg met je vingertoppen voorzichtig naar buiten tot de haarlijn, en houd even vast. Dit helpt wallen te voorkomen. Herhaal 5 keer.

 

5.  Veeg met 4 vingers voorzichtig over je voorhoofd omhoog naar de haarlijn.

Strijk op verschillende plekken op het voorhoofd. Dit beperkt lijnen op je voorhoofd.

 

 

Je ziet het resultaat van een verjongd en stralend gezicht al na een week!

De huid ziet er ‘gelift’ uit en voelt zachter en soepeler aan.

Doe deze Facelift massage elke dag.

 

 

Wil je jouw klant ook laten stralen met de Facelift massage?

 

De 1-daagse  cursus Indiase Facelift Massage  geeft je mooie technieken in handen waarmee je jouw klant op een natuurlijke manier kunt verjongen en laten stralen.

Bekijk de cursus hier, en schrijf je in!

 

 

 

Esther Hak

Wil je dit artikel delen? Graag!

Bij het gebruiken van mijn tekst verzoek ik je mijn naam te vermelden: Esther Hak van LOTUS Massageschool, met een werkende link naar mijn website  www.lotusmassageschool.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *