vakantiegevoel - LOTUS Massageschool

 

Als ik denk aan zon en vakantie voel ik de heerlijke ontspanning meteen in mijn lijf. Lekker een poosje los van de dagelijkse sleur, en helemaal in het gevoel van vrijheid, lichtheid en prettige leegte. Er hoeft even niets… alleen maar genieten. Dit vakantiegevoel geef ik als masseur ook aan mijn clienten. Wat is het waardevol om in deze stressvolle maatschappij waarin er veel van ons gevraagd wordt, een moment van stilte en ontspanning te geven. Zodat de client zijn hoofd kan loslaten, en zijn lichaam weer voelen. Massage is zeer heilzaam voor lichaam en geest.

Hulde aan alle masseurs die hun clienten dit vakantiegevoel bezorgen!

 

En vergeet vooral jezelf niet; veel masseurs laten zichzelf te weinig masseren (net als ik). Gun jezelf ook regelmatig een fijne massage om lekker te ontspannen. Het is ook erg leerzaam om de rol van client te ervaren en de kwaliteiten van een andere masseur te voelen. Die rustgevende handen of die ene leuke techniek neem je weer mee naar je eigen praktijk. Dit advies ga ik zelf ook opvolgen! Onlangs volgde ik een masssagecursus, en ik slaakte dezelfde zucht van verlichting als mijn cursisten:

Wat is het heerlijk om weer eens gemasseerd te worden!

 

Welke leuke kneepjes heb jij geleerd van andere masseurs? Ik lees je reactie graag !

 

Heb je zin om je klant én jezelf een verrassende mini-vakantie te bezorgen? Geef jezelf dan een  massagecursus  cadeau, en leer in ontspannen sfeer inspirerende technieken voor Ayurvedische Massage, Indiase Hoofdmassage, Hoofdpijn en Rugpijn Massage. Daarmee maak je je klanten weer blij; een WIN-WIN situatie dus!

Kies hier de cursus die bij je past.

 

 

 

Esther Hak

Wil je dit artikel delen? Graag!

Bij het gebruiken van mijn tekst verzoek ik je mijn naam te vermelden: Esther Hak van LOTUS Massageschool, met een werkende link naar mijn website  www.lotusmassageschool.nl

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *